Головна » 2018 » Квітень » 10 » Посуд та інший професійний інвентар для харчівні
10 Апреля 2018 07.51.58

Посуд та інший професійний інвентар для харчівні

Посуд та інший професійний інвентар для харчівні

Інвентар для піцерії – це не проста складова бізнесу. Обирати такі важливі елементи треба з особливим підходом. Високоякісне приготування шедеврів кулінарії, а також їх гарну подачу забезпечують багато факторів. Нині різноманітність кухонних приладів приємно радує. Можна підібрати необхідне за матеріалами виробництва, формою, кольором та іншими параметрами. Ви можете бути впевненими, що навіть найвищі вимоги будуть задоволені. Будь то вишуканий італійський ресторан, чи невеличке кафе, закусочна, піцерія – нині є всі необхідні прилади, купити які можна без затрат часу.

Асортимент та призначення

Інвентар в закладах громадського харчування має різноманітне цільове призначення. За цим параметром розрізняють наступні типи:

• столовий - з якого вживають їжу відвідувачі (тарілка, столові прилади, блюдо, чашка, склянка);

• наплитний - для термічної обробки страв (сковорода, сотейник, каструля, соусник та ін.);

• допоміжні кухонні елементи (ніж, дошка, кухарська ложка, виделка, гастроємність);

• ємності для зберігання та транспортування (термоконтейнер, касети для посудомийної машини, бокси таблетки-харчування та багато іншого).

Придбати посуд для ресторанів в інтернет магазині оптом і в роздріб можна тут - http://torgoborud.com.ua/ua/profesiynyy-posud-dlya-restoraniv-kafe-bariv Компанія ТоргОборуд пропонує інвентар для піцерії від перевірених виробників - http://torgoborud.com.ua/ua/inventar-dlya-picerii. Обрати можна не лише окремі предмети сервірування, а й цілі комплекти. Ми також пропонуємо професійні консультації від спеціалістів про перелік товарів.

Сервірувальні прилади можуть бути скляними, дерев’яними, порцеляновими. Завидну міцність мають порцелянові вироби. Окремі елементи для кухні можуть бути зроблені з полікарбонату, сталі чи міцного пластику. Наприклад, каструлі чи сковорідки - нержавіюча сталь, чавун, мідь, алюміній. Інвентар заведено розрізняти по матеріалу з якого він вироблений, що, безсумнівно, впливає на його цінову вартість. Великий попит мають сковороди з сендвіч-дном (з трьома металевими шарами й алюмінієвим прошарком), склокераміки, багатошарової нержавійки.

Інші відмітні риси - розміри, форма виробу та дизайн. Це звісно ж визначає ціну кухонних інструментів. Якщо чашка чи тарілка виконана за особливим стилем, або має незвичайну форму – то й буде дорожче коштувати.

Про якість професійного начиння перед побутовим годі й говорити, бо воно вже фактично витіснило неякісне із ряду потрібного. Такі кухонні прилади особливо стійкі та довговічні, бо зарання призначені для постійної експлуатації кожного дня. Посуд для ресторанів має стійкість до механічних пошкоджень, ударів та здатен витримувати різні температури. Його можна піддавати експлуатації в професійних посудомийних машинах, мікрохвильових печах, холодильних вітринах. Це стосується навіть скляних стаканів й фарфору.

Важливою перевагою варто назвати його взаємозамінність. Наприклад, кришки для глечиків можуть бути використані як соусники, а тарілка для накривання бути салатником. Зокрема, зберігати такі прилади доволі компактно. Елементи можуть складатися один в один, завдяки чому створюється щільна стопка, яка не займає зайвого простору.

Категорія: Україна | Переглядів: 391 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar